imkanlar
27
Haz 2022
Sürdürülebilirlik Komisyonları Eş Güdüm Çalıştayı

İstanbul Teknik Üniversitesi Sürdürülebilirlik Ofisinin düzenlediği Sürdürülebilirlik Komisyonları Eş Güdüm Çalıştayı Programı 21 Haziran 2022 tarihinde Maslak Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Açılışı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Lütfiye Durak Ata ve Dr. Öğr. Üyesi Ebru Acuner Türet'in gerçekleştirdiği Çalıştayda, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ve İTÜ İklim Eylem Planı Temelinde Oluşturulan Sürdürülebilirlik Göstergeleri ile Komisyonların Entegrasyonu Çalışması konusunda Öğr. Gör. Kadriye Elif Maçin bilgi verdi. Derecelendirme Koordinatörülüğü’nde görev alan hocalarımız THE Impact Ranking ile ilgili tecrübelerini paylaştılar. Sonrasında tüm komisyonlar kendi yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında masa başı bir çalışma ortamında fikirlerini ortaya çıkardılar.
Birimimiz, Üniversitemiz Sürdürülebilirlik Komisyonlarından biri olan Erişilebilir ve Engelsiz Üniversite Komisyonunun üyeleri arasında yer alan temsilcileriyle çalıştayda bulunmanın yanında, oluşturulacak tüm rapor ve diğer iş birliği çalışmalarını destekleyici katkıları sağlamak üzere çalışmalarını sürdürmektedir.
Üniversitemiz Sürdürülebilirlik Ofisi web sitesinde yayınlanan haberin ayrıntılarının yer aldığı içeriğe Sürdürülebilirlik Komisyonları Eşgüdüm Çalıştayı bağlantısını kullanarak erişebilirsiniz.