Engelsiz Üniversite Birimleri İTÜ’de Bir Araya Geldi

İstanbul 4. Bölgesel Engelsiz Üniversiteler Birim Koordinatörleri Toplantısı, 24 Kasım 2015 Salı günü Gümüşsuyu Yerleşkesi, Evrensel Tasarım Merkezi’nde İTÜ ev sahipliğinde gerçekleşti. Birimimiz tarafından organize edilen toplantıda Üniversitelerin erişilebilir olma yolunda yürüttükleri projeler ve hedeflenenlere yönelik planlamalar, maddi sorunlar, iç ve dış mekânlardaki erişilebilirlik düzeyleri, tarihi binaların doku problemi, kampüs içindeki ortak kullanım alanlarında yaşanan sorunlar, denetim mekanizmalarının yeterli olmaması gibi sorunlar ve bu sorunlara getirilen öneriler konuşuldu.

4. İstanbul Engelsiz Üniversiteler Birim Koordinatörleri Genişletilmiş Bölge Toplantısı Sonuç Raporu

Toplantıya ilişkin detaylara, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan Engelsiz Üniversite Birimleri İTÜ’de Bir Araya Geldi başlıklı haberden ulaşabilirsiniz.

Birim Koordinatörümüz Çağrı ARTAN'ın katılımcılara yaptığı sunum sırasında çekilmiş fotoğrafı

Etkinlik sonunda katılımcıların yer aldığı bir toplu fotoğraf