May 2020
Birimimizin Öğrencilerle İletişim Süreci Hakkında Önemli Bilgilendirme

Değerli öğrencilerimiz,

Birimimiz tarafından gerek yüz yüze eğitim süreci gerekse uzaktan eğitim sürecinin başından bu yana, farklı zaman dilimlerinde gerçekleştirdiği tüm bildirim ve duyuruların birimimize kayıtlı öğrencilerimize e-posta yoluyla yönlendirilmesini koordine etmekte, bireysel uyarlamalar ve başvurular sonucu e-posta yoluyla çözülmesi olanaksız durumlar haricinde iletişim telefonlarınız üzerinden ulaşım planlanmamaktadır.

Birimimizden gelen iletilerin gelen kutunuza düşmeme olasılığını dikkate alarak, Üniversitemizin tarafınıza tanımladığı e-posta adresleriniz başta olmak üzere, iletişim kurulması amacıyla paylaştığınız farklı sağlayıcılara ait e-posta adreslerinizin önemsiz, gereksiz, junk ve spam klasörlerini sıkça kontrol etmenizi öneririz. Birimimiz, Üniversitemizin tüm birimlerinin temel sorumluluğu doğrultusunda, ileteceği tüm duyuruları ve bildirimleri e-posta yoluyla yönlendirmektedir.

Anlayış ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.