Haz 2017
Üniversitemiz Ayazağa Yerleşkesi Sesli Adımlar Uygulaması İle Daha Erişilebilir

Dünya üzerinde bir ilki barındırmasıyla öne çıkan, özelinde bir iç mekân izleme ve navigasyon uygulaması olan Sesli Adımlar isimli mobil uygulamanın, Üniversitemiz Ayazağa Yerleşkesi dış mekan lokasyonlarını kapsayacak biçimde kurgulandığı bir geliştirme yapıldı. Boni Global firması tarafından geliştirilen ve Birimimizin geliştirme sürecine doğrudan destek sağladığı Sesli Adımlar projesi, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet KARACA ve Türk Telekom CEO'su Dr. Paul DOANY'nin katılımıyla 08.06.2017 tarihinde gerçekleşen basın lansmanıyla tanıtıldı.

Tanıtımın detaylarına Üniversitemiz sosyal medya kanalında yayınlanan Sesli Adımlar Atan İTÜ’lüler Engel Tanımıyor
 başlıklı video haberden ulaşabilirsiniz.

Sesli Adımlar Uygulamasını kullanarak yürüyen Birim Koordinatörümüz ile işitme engelli bir öğrenci ve onlara eşlik eden Rektörümüz ile Türk Telekom CEO'su