imkanlar
May 2017
Birimimiz Yükseköğretim Kurulunun düzenlediği Engelsiz Erişim Çalıştayına katılım sağladı.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılını yükseköğretimdeki engelli bireyler için "Engelsiz Erişim" yılı olarak kabul eden YÖK tarafından, yükseköğretim kurumlarında engelli bireylerin bütün mekânlara erişimleri konusunda farkındalık yaratmak ve iyi uygulamaları yaygınlaştırmak amacıyla 02.05.2017 tarihinde "Engelsiz Erişim Çalıştayı" düzenlendi. Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü adına Akademik Danışmanımız Doç. Dr. Göksenin İNALHAN ve Birim Koordinatörümüz Çağrı ARTAN çalıştayda katılımcı olarak yer aldı.

Çalıştaya ilişkin detaylara, Yükseköğretim Kurulu tarafından yayınlanan YÖK'TE "ENGELSİZ ERİŞİM ÇALIŞTAYI" DÜZENLENDİ başlıklı haberden ulaşabilirsiniz.

Akademik Danışmanımız Doç. Dr. Göksenin İNALHAN ve Birim Koordinatörümüz Çağrı ARTAN'ın konferans salonunda yan yana otururken görüldüğü bir fotoğraf